Jáhly sa vyrábajú lúpaním prosa. Varené jáhly sa používajú v mnohých pokrmoch – napríklad na prípravu jáhelníka ( na sladko i na slano ), jahelnej kaše a jahelných škubánkov. Jáhly neobsahujú lepok, používajú sa preto na výrobu jáhlového chleba pri bezlepkovej diéte.
Jáhly sú veľmi vhodné pre deti, študujúcich, športovcov, ťažko pracujúcich a rekonvalescentov. Majú vysoký obsah vitamínov skupiny B a minerálov vrátane železa, takže sa doporučujú ľuďom trpiacím chudokrvnosťou. Varené či dusené jáhly sa taktiež používajú ako príkrm podobne ako ryža.
SAIK s.r.o.
Skřivanská 483/12
Praha 10, Malešice
108 00
Česká republika
www.saik-cz.com
Alexander Tyeroshyn
jednateľ spoločnosti - executive director
Tel.: +420 603 252 359
Fax: +420 274 783 336
jazyková vybavenosť:
čeština, angličtina, ruština
Kontaktný formulár >>
Ilja Faybysovych
top manager obchodu
Tel.: +420 605 240 874
Fax: +420 274 783 336
jazyková vybavenosť:
čeština, angličtina, ruština
Kontaktný formulár >>
Názov produktu: Jáhly | ||
Číslo modelu: TARIC CZ: 1104291800 | ||
Miesto pôvodu: Ukrajina | Platobné podmienky: faktúrou | |
Veľkosť produkcie: podľa dohody | Minimálna veľkosť dodávky: podľa dohody | |
Cena za kus: podľa aktuálneho cenníka | ||